Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

ThetaHealing®

A Theta Healing® Technika 152 országban van jelen világszerte.

A ThetaHealing® olyan (kvantumfizikai értelemben) energetikai gyógyítási technika, amely tökéletes kiegészítője lehet más gyógymódoknak, de akár önmagában használva is egy olyan módszer, amely akár azonnali, jelentős változásokat hozhat életed bármely területén.

Einstein óta jól ismert, hogy mint minden a világon, mi emberek is energiából állunk. Részét képezzük annak a hatalmas energetikai rendszernek, amely az Univerzumot is alkotja. Ennek forrását nevezhetjük Teremtőnek, Istennek, de akár gondolhatunk rá úgy is, mint olyan Energiára, amely a világegyetemet létrehozza.

A Theta Healing® Technika alkalmazásával ehhez az energetikai mezőhöz kapcsolódunk. Segítségével könnyen és gyorsan be tudjuk azonosítani rejtett, tudatalatti hiedelmeinket, illetve képesek vagyunk azokat meggyógyítani fizikailag, mentálisan és spirituálisan. Közérzetünkben azonnali javulást tapasztalhatunk meg, amely közvetlen pozitív hatással van fizikai állapotunkra.

Honnan ered a Theta Healing® technika?

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a Theta Healing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel.

További információk a www.thetahealing.com-on taláhatóak.ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com

Foglalj időpontot:

Vélemények

"József segítségével próbáltam ki először a Theta Healing módszert. Nagyon sokat adott az, ahogy a kérdései által lépésről-lépésre rávilágított azokra a "problémáimra", feladataimra, amikre magamtól nem mertem volna ránézni. Vagy éppen a komfortzónám elhagyása miatt kényelmesebb lett volna nem foglalkoznom velük. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam ezeket!"

 E

"Nagyon szeretem Józsival az ásásokat. Mindig biztos kezekben érzem magam. Eddig, amire ástunk, abban elindultak a változások. Szeretem az alázatát, nyitottságát és azt, hogy állandóan tanul és képzi magát."

 Barbi

"Nagyon szeretek thétázni, de van, amikor nem tudok elég mélyre menni, és nem jön a sugallat. Ekkor Józsi szokott nekem segíteni, mert valahogy mindig rátapint azokra a pontokra, ahol a blokk keletkezett. Utána mindig úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, és mintha szárnyalnék, és ez hatással van a környezetemre is."

 Feldmayer Jolán

"Munkahelyemen évek óta hatalmas szellemi terhelést kapok, s ehhez társult 4.5 éve otthon az édesanyám betegsége okozta stressz és érzelmi megterhelés, ősszel már aludni sem tudtam, altató pedig nem segített a pihenésben. Úgy éreztem az agyam hagy cserben, mivel szellemi munkát végzek, "belőle élek" ez nagyon megijesztett. Nem tudtam gyorsan információkat nyerni dokumentumokból, mindent elfelejtettem, egyre türelmetlenebb voltam mindenkivel...attól féltem, hogy valami hatalmas hibát fogok elkövetni. 3 kezelés után sokat javult a helyzet, ismét képes vagyok a régi hatékonysággal végezni a munkámat, türelmesebb vagyok, eszembe jutnak a nevek, nem hagyok el mindent... Szóval lelkesen jövök töltődni :-) Köszönöm:"

Bea (48), Reiki kezelésen vett részt

"Köszönöm a tegnapi találkozást. Csendességre ébredtem, nyugalomra. Megfizethetetlen. :-)"

Sverteczki Zsuzsanna