ThetaHealing®

A Theta Healing® Technika 152 országban van jelen világszerte.

A ThetaHealing® olyan (kvantumfizikai értelemben) energetikai gyógyítási technika, amely tökéletes kiegészítője lehet más gyógymódoknak, de akár önmagában használva is egy olyan módszer, amely akár azonnali, jelentős változásokat hozhat életed bármely területén.

Einstein óta jól ismert, hogy mint minden a világon, mi emberek is energiából állunk. Részét képezzük annak a hatalmas energetikai rendszernek, amely az Univerzumot is alkotja. Ennek forrását nevezhetjük Teremtőnek, Istennek, de akár gondolhatunk rá úgy is, mint olyan Energiára, amely a világegyetemet létrehozza.

A Theta Healing® Technika alkalmazásával ehhez az energetikai mezőhöz kapcsolódunk. Segítségével könnyen és gyorsan be tudjuk azonosítani rejtett, tudatalatti hiedelmeinket, illetve képesek vagyunk azokat meggyógyítani fizikailag, mentálisan és spirituálisan. Közérzetünkben azonnali javulást tapasztalhatunk meg, amely közvetlen pozitív hatással van fizikai állapotunkra.

Honnan ered a Theta Healing® technika?

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a Theta Healing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel.

További információk a www.thetahealing.com-on taláhatóak.ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com