Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn

Tanfolyamok

Kedvet érzel a ThetaHealing® Technika elsajátításához?

 

Ez egy bárki által egyszerűen és meglepően rövid idő alatt megtanulható, de mint azt már valószínűleg Te is megtapasztaltad, igen hatékony módszer!

Alkalmazásával egyebek mellett képessé válsz felismerni és megváltoztatni a gondolataidat befolyásoló tudatalatti mintákat. Megtanulhatod, hogyan válj a körülmények áldozata helyett Életed irányítójává.

A ThetaHealing® Alaptanfolyam háromnapos intenzív tanulás és tapasztalás, amely segít megérteni gondolataink és kimondott szavaink erejét. Egy olyan könnyen elsajátítható meditációs technikát ad a résztvevőknek, amellyel mindenki megtalálhatja az életében jelenlévő blokkokat létrehozó tudatalatti hitrendszereket és a hozzájuk kapcsolódó érzéseket.
A tanfolyamon megtanulod, hogyan alkalmazd a ThetaHealing® meditációs technikát a tudatalatti hitrendszerek és érzések egyszerű elengedéséhez és hogy hogyan cseréld le őket új, erős, pozitív hitrendszerekre.

Erről és további hivatalos képzésekről, azok időpontjairól információkat találsz Ecsegi Krisztina ThetaHealing® oktató weboldalán:

http://thetaway.hu

Foglalj időpontot:

Benkó József

Telefon: 06 (20) 367-4274

E-mail: thetagodollo@gmail.com

Helyszín: 2100 Gödöllő, Petőfi Sándor tér 11. A/7. (Kristóf Udvar, Beauty-Full Sziget)

A bejárat az udvarban található!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Vélemények

"Nagyon szeretem Józsival az ásásokat. Mindig biztos kezekben érzem magam. Eddig, amire ástunk, abban elindultak a változások. Szeretem az alázatát, nyitottságát és azt, hogy állandóan tanul és képzi magát."

 Barbi

"József segítségével próbáltam ki először a Theta Healing módszert. Nagyon sokat adott az, ahogy a kérdései által lépésről-lépésre rávilágított azokra a "problémáimra"/feladataimra, amikre magamtól nem mertem volna ránézni. Vagy éppen a komfortzónám elhagyása miatt kényelmesebb lett volna nem foglalkoznom velük. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam ezeket!"

 E

"Nagyon kedves szimpatikus segítőkész. Nekem mint a többi embernek nagyon sok elfojtott problémám van. Elkezdtük ezeket feloldani. Nagyon örülök, hogy őt választottam. Nektek is ajánlom."

Barta Dóra

"Kedves József, november elején jártam Nálad konzultáción. Általánosságban elmondhatom, hogy a közérzetem sokkal jobb. Nem agyalok annyit a hogyan oldjam meg a dolgokat gondolatokon. Igyekeztem nyitottan várni az impulzusokat. Nagy meglepetések és felismerések értek. Főleg nem várt helyekről. Ezek épp ahogyan kértük, főként megértések voltak és jönnek is sorban. Ezek után fel tudok állítani új terveket, új alapokra helyezve. Persze újabb kérdések és akadályok is felvetődtek. Nagyon köszönöm a segítséged és a hozzáállásod!"

B.

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.