Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

Tanfolyamok

Kedvet érzel a ThetaHealing® Technika elsajátításához?

 

Ez egy bárki által egyszerűen és meglepően rövid idő alatt megtanulható, de mint azt már valószínűleg Te is megtapasztaltad, igen hatékony módszer!

Alkalmazásával egyebek mellett képessé válsz felismerni és megváltoztatni a gondolataidat befolyásoló tudatalatti mintákat. Megtanulhatod, hogyan válj a körülmények áldozata helyett Életed irányítójává.

A ThetaHealing® Alaptanfolyam háromnapos intenzív tanulás és tapasztalás, amely segít megérteni gondolataink és kimondott szavaink erejét. Egy olyan könnyen elsajátítható meditációs technikát ad a résztvevőknek, amellyel mindenki megtalálhatja az életében jelenlévő blokkokat létrehozó tudatalatti hitrendszereket és a hozzájuk kapcsolódó érzéseket.
A tanfolyamon megtanulod, hogyan alkalmazd a ThetaHealing® meditációs technikát a tudatalatti hitrendszerek és érzések egyszerű elengedéséhez és hogy hogyan cseréld le őket új, erős, pozitív hitrendszerekre.

Erről és további hivatalos képzésekről, azok időpontjairól információkat találsz Ecsegi Krisztina ThetaHealing® oktató weboldalán:

http://thetaway.hu

Foglalj időpontot:

Benkó József

Telefon: 06 (20) 367-4274

E-mail: thetagodollo@gmail.com

Messenger: Kattints ide!

Helyszín: 2100 Gödöllő, Petőfi Sándor tér 11. A/7. (Kristóf Udvar, Beauty-Full Sziget)

A bejárat az udvarban található!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Vélemények

"Nagyon kedves szimpatikus segítőkész. Nekem mint a többi embernek nagyon sok elfojtott problémám van. Elkezdtük ezeket feloldani. Nagyon örülök, hogy őt választottam. Nektek is ajánlom."

Barta Dóra

"Nagyon szeretek thétázni, de van, amikor nem tudok elég mélyre menni, és nem jön a sugallat. Ekkor Józsi szokott nekem segíteni, mert valahogy mindig rátapint azokra a pontokra, ahol a blokk keletkezett. Utána mindig úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, és mintha szárnyalnék, és ez hatással van a környezetemre is."

 Feldmayer Jolán

"Köszönöm a tegnapi találkozást. Csendességre ébredtem, nyugalomra. Megfizethetetlen. :-)"

Sverteczki Zsuzsanna

"József segítségével próbáltam ki először a Theta Healing módszert. Nagyon sokat adott az, ahogy a kérdései által lépésről-lépésre rávilágított azokra a "problémáimra", feladataimra, amikre magamtól nem mertem volna ránézni. Vagy éppen a komfortzónám elhagyása miatt kényelmesebb lett volna nem foglalkoznom velük. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam ezeket!"

 E

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.