Tanfolyamok

Kedvet érzel a ThetaHealing® Technika elsajátításához?

 

Ez egy bárki által egyszerűen és meglepően rövid idő alatt megtanulható, de mint azt már valószínűleg Te is megtapasztaltad, igen hatékony módszer!

Alkalmazásával egyebek mellett képessé válsz felismerni és megváltoztatni a gondolataidat befolyásoló tudatalatti mintákat. Megtanulhatod, hogyan válj a körülmények áldozata helyett Életed irányítójává.

A ThetaHealing® Alaptanfolyam háromnapos intenzív tanulás és tapasztalás, amely segít megérteni gondolataink és kimondott szavaink erejét. Egy olyan könnyen elsajátítható meditációs technikát ad a résztvevőknek, amellyel mindenki megtalálhatja az életében jelenlévő blokkokat létrehozó tudatalatti hitrendszereket és a hozzájuk kapcsolódó érzéseket.
A tanfolyamon megtanulod, hogyan alkalmazd a ThetaHealing® meditációs technikát a tudatalatti hitrendszerek és érzések egyszerű elengedéséhez és hogy hogyan cseréld le őket új, erős, pozitív hitrendszerekre.

Erről és további hivatalos képzésekről, azok időpontjairól információkat találsz Ecsegi Krisztina ThetaHealing® oktató weboldalán:

http://thetaway.hu