Hogyan működik?

A  Theta Healing® a kvantumgyógyászathoz kapcsolódó terápiás és önfejlesztő módszer. A ThetaHealing® Technika egy meditáción keresztül elcsendesíti az elmét és theta állapotba hozza azt, melynek segítségével a tudatalattiban meghúzódó információkhoz juthatunk hozzá.

A Vonzás Törvényéről valószínűleg sokan hallottak már. Eszerint ha pozitívan gondolkodunk és úgy teszünk, mintha már a miénk lenne az egészség, vagyon, boldogság, az szépen beúszik az életünkbe. Vagy mégsem? Mégis mit csinálunk rosszul, ha nem érjük el céljainkat? Mi lehet az oka annak, hogy bármennyire akarjuk, mégsem fordul jobbra az életünk?

A titok kulcsa részben tudatalattink hatalmának megértése. Míg tudatos énünk a tapasztaláson és a megfigyelésen keresztül tanul, különbséget tud tenni a jó és a rossz között, addig a tudatalatti nem vitatkozik. Amit a tudatos elme nem dolgoz fel éber állapotban, az bekerül a tudatalattiba, következésképp helyesnek fogadja el helytelen elképzeléseit is, és igyekszik megvalósítani őket. Képes hatást gyakorolni a tudatos tudatra, ami tulajdonképpen az ember mindennapi élete is egyben. Ez egyrészt fontos, hiszen emiatt tudunk szokásokat kialakítani életünkben. Másrészt viszont előnytelen szokások is kialakulhatnak, melyek átveszik az irányítást az életünk felett.

Gondolatainkon keresztül alakítjuk életünket, amelyek hatással vannak testünkre, kapcsolatainkra, a világban elfoglalt helyünkre. Sokszor halljuk, hogy gondolkodjunk pozitívan, de önmagában a pozitív gondolkodás kevés. Addig, amíg a hitrendszereink, félelmeink befolyásolják az éltünket és viselkedésünket, addig csekély esély van a változásra.

A tudatalatti mintákat eredetük szerint a ThetaHealing® négy szintre bontja:

  • Alap vagy lényegi szint

Mindaz, amit a fogantatástól kezdve a mai pillanatig tapasztaltunk. Minden, amit a szüleink, tanáraink tanítottak nekünk, amit hallottunk, tapasztaltunk, és amit befogadunk gyermekkorunk óta.

  • Genetikai szint

Ezen a szinten lévő programjainkat őseinktől hoztuk vagy a génjeinkhez adtuk ebben az életünkben. Ezek a hitrendszerek, mint energiák, a személy DNS-e körüli morfogenetikus mezőben van tárolva. Ez az a “mező”, ami a DNS-nek ‘megmondja, mit tegyen’. Pl.: generációs hitrendszerek, amelyek befolyásolhatják a párkapcsolatot. „Minden férfi hűtlen”, „Ételt nem dobunk ki”, abban az esetben, ha ezt mégis megtesszük, bekapcsol a bűntudat érzése. Amennyiben végig gondjuk a hitünket bizonyos dolgokról, sokszor azon kaphatjuk magunkat, hogy olyan elképzelésre, gondolatra találunk, amely nem tőlünk származik, de irányítja cselekedeteinket.

  • Történelmi szint

Az ezen a szinten lévő emlékek származhatnak előző életekből, vagy mély genetikai szinten, esetleg a kollektív tudatból, olyan tapasztalatok, amiket áthoztunk ebbe az életünkbe.

  • Lelki szint

Ez az a sík, ami maga a “Személy”. A lelkünk folyamatosan tanul, információk és tapasztalatok birtokába kerül. Minden olyan mély érzelem, ami megérintette a lelkünket ezen a szinten található. Pl.: gyász, szerelmi bánat.

Ahhoz, hogy a korlátozó hitrendszereket, érzelmi mintákat megtaláljuk hozzá kell férnünk a tudatalatti tartalmához. Ebben nyújt segítséget a ThetaHealing®. Az alkalmazott technika igen egyszerű. 

A Theta Healing® alkalmazó tudatosan Theta agyhullámokra hangolódik, és összekapcsolódik a Legmagasabb Tudatossággal – ez az az állapot, ahol el tudjuk érni a tudatalattit, feltárhatjuk korlátozó hitrendszereinket, illetve megváltoztathatjuk azokat. Ebben az állapotban lehetőségünk van arra, hogy újra kézbe vegyük az életünk irányítását, megtisztítjuk a tudatalattinkat az önszabotáló mintáktól. A ThetaHealing alkalmazó nem gyógyít, csak biztonságos teret biztosít a kliens számára, melyben megtörténik a változás. Ebben a térben a kliens által beazonosított negatív tudatalatti hiedelmeket átírja a megfelelő pozitív választásra,  és tanúja az átalakulás létrejöttének.

 

A Feltétel Nélküli Szeretet energiájának segítségével és a tiszta szándék erejével elengedjük a korlátozó érzelmi és gondolati mintáinkat és megtanítjuk a tudatalatti elmének a hiányzó érzelmeket. Ezzel lehetőséget biztosítunk Önmagunk számára, hogy megteremtsük az új valóságunkat.


Van választásunk, bármelyik pillanatban újra teremthetjük az éltünket.