Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

Gyakori kérdések

» Mit jelent a ThetaHealing® kifejezés? Miért ez a neve?

Az elnevezés arra utal, hogy a technika alkalmazása során mind a konzulens (én), mind a kliens (Te) agyhullámai a théta tartományban tartózkodnak. Azt az agyhullámot használjuk, amelybe az agy a hipnózis és mély meditációk során is kerül. Így hozzáférhetővé válnak a tudatalattiban lévő korlátozó programok. A ThetaHealing® módszerét az amerikai Vianna Stibal dolgozta ki. A módszer neve nemzetközileg bejegyzett védjegy.

» Van köze a módszernek a hipnózishoz?

Semmi köze nincs. A konzultáció alatt Te ülve egy kellemesen ellazult, meditatív állapotba kerülsz, de teljesen éber maradsz. Bármikor kinyithatod a szemed, akár fel is állhatsz, ha azt kényelmesnek érzed.

» Köthető valamelyik valláshoz a ThetaHealing®?

Ez a módszer nem kapcsolódik egyik valláshoz sem. Az a tény, hogy mára 152 országban alkalmazzák eredményesen, jól bizonyítja függetlenségét. Mint ahogy nem kell kereszténynek vagy buddhistának lennünk ahhoz, hogy olvasni tudjunk, ugyanígy nincs szükség vallási kötődésre ehhez a módszerhez sem.

» Ateista vagyok, nem hiszek sem Istenben, sem a reinkarnációban. Ettől még mehetek konzultációra?

Ha nem hiszel Istenben, még hihetsz abban, hogy egy nálunk hatalmasabb erő irányítja az életünket. Ha ezt a gondolatot teljes mértékben elutasítod, képtelenné válhatsz elfogadni a gyógyítást, amely ettől az erőtől érkezik.

A ThetaHealing® Technika részét képezi az előző életekkel történő energiamunka. Ha hívő vagy, de a reinkarnáció gondolata idegen Tőled, elég ha megengeded a Teremtőnek, hogy a legjobb úton-módon segítse a folyamatot. A módszer működni fog.

» Miben más a ThetaHealing®, mint a többi energiagyógyászati módszer?

A ThetaHealing® Technika segítségével közvetlenül a Teremtővel (nevezhetjük az Univerzumot alkotó kvantum tudatosságnak is) kapcsolódunk össze. Ezért az így végbemenő energetikai változások rendkívül erőteljesek lehetnek.

» Mit jelent a "hitrendszer" kifejezés a ThetaHealingben? Köze van a valláshoz?

A hitrendszer ebben az értelemben nem vallási fogalom. A világ dolgairól és benne önmagunkról alkotott és igaznak tartott olyan elképzelés, amely nem feltétlenül tudatosodik bennünk a mindennapok során. A gondolatainkban felbukkanva azonban erőteljesen befolyásolja viselkedésünket és életünket. Mindegyik hitrendszer afféle tanulság, amelyet a világgal vagy a velünk történt eseményekkel kapcsolatban jól vagy rosszul levontunk, esetleg valakinek valamiért elhittünk. Minden emberben rengeteg van belőle. Önmagukban nem jók vagy rosszak, azonban bizonyos hitrendszerek korlátozó hatásúak lehetnek az egyén számára. Mit hisz el magáról? Sikeres, boldog embernek érzi magát? Vagy mindig pechesnek, akit még az ág is húz? Az okokat jó eséllyel a tudatalatti hitrendszerei között kereshetjük.

» Milyen változásokra számíthatok a ThetaHealing® technika alkalmazásával?

Bármi megtörténhet... Ez nem ígéret, hanem tapasztalat. Fontos azonban, hogy mit képes elfogadni a kliens. A Teremtő számára minden azonnal történik, de lehet, hogy a kliens hite szerint neki az adott változáshoz több időre van szüksége. A hatások egyediek, mivel minden ember más. Javaslom, hogy figyeld meg az érzéseid a problémával kapcsolatban, a konzultáció előtt és után. A megváltozott érzéseink hatással vannak ránk és a minket körülvevő világra.

» Hány alkalom szükséges egy probléma megoldására?

Mindannyian különbözőek vagyunk különböző életutakkal, ezért nincs általános megoldás vagy válasz. Minden konzultáció, minden alkalom más és más. Egy probléma akár már egy kezelés alatt is megoldódhat. Azonban az is előfordulhat, hogy csak lassan következik be változás.

» Tudnál a saját életedből példát mondani a technika alkalmazására?

Rengeteget tudnék mondani... Ha például valami felzaklat, már biztos vagyok benne, hogy egy korlátozó hitrendszert, egy akadályozó gondolatot sikerül fülön csipnem. A ThetaHealing® segítségével megkérem a Teremtőt, hogy segítsen beazonosítani és cserélje ki azt egy támogató gondolatra. A hatás azonnali, felszabadító erejű. 

Foglalj időpontot:

Vélemények

"Munkahelyemen évek óta hatalmas szellemi terhelést kapok, s ehhez társult 4.5 éve otthon az édesanyám betegsége okozta stressz és érzelmi megterhelés, ősszel már aludni sem tudtam, altató pedig nem segített a pihenésben. Úgy éreztem az agyam hagy cserben, mivel szellemi munkát végzek, "belőle élek" ez nagyon megijesztett. Nem tudtam gyorsan információkat nyerni dokumentumokból, mindent elfelejtettem, egyre türelmetlenebb voltam mindenkivel...attól féltem, hogy valami hatalmas hibát fogok elkövetni. 3 kezelés után sokat javult a helyzet, ismét képes vagyok a régi hatékonysággal végezni a munkámat, türelmesebb vagyok, eszembe jutnak a nevek, nem hagyok el mindent... Szóval lelkesen jövök töltődni :-) Köszönöm:"

Bea (48), Reiki kezelésen vett részt

"Köszönöm a tegnapi találkozást. Csendességre ébredtem, nyugalomra. Megfizethetetlen. :-)"

Sverteczki Zsuzsanna

"Kedves József, november elején jártam Nálad konzultáción. Általánosságban elmondhatom, hogy a közérzetem sokkal jobb. Nem agyalok annyit a hogyan oldjam meg a dolgokat gondolatokon. Igyekeztem nyitottan várni az impulzusokat. Nagy meglepetések és felismerések értek. Főleg nem várt helyekről. Ezek épp ahogyan kértük, főként megértések voltak és jönnek is sorban. Ezek után fel tudok állítani új terveket, új alapokra helyezve. Persze újabb kérdések és akadályok is felvetődtek. Nagyon köszönöm a segítséged és a hozzáállásod!"

B.

"Nagyon szeretek thétázni, de van, amikor nem tudok elég mélyre menni, és nem jön a sugallat. Ekkor Józsi szokott nekem segíteni, mert valahogy mindig rátapint azokra a pontokra, ahol a blokk keletkezett. Utána mindig úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, és mintha szárnyalnék, és ez hatással van a környezetemre is."

 Feldmayer Jolán

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.