Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

Tudatos teremtés vs. megtapasztalt valóság

2018.01.06.

Miért érezzük sokszor hiábavalónak a megerősítéseket? Mi akadályozhatja meg vágyaink beteljesülését?

Tapasztalatainkat több dolog határozza meg:

  • A Lelkünk valamit megtanulni jött ide. Ez a legfontosabb, ezért ezt nehéz változtatni, ráadásul nem is érünk vele sokat. Gyorsítani persze lehet a folyamatot...
  • Amilyenek vagyunk (az őseink tettei, a hozzáállásunk, gondolataink, a tetteink - ez a karma miatt). Ez utóbbin hatékonyabban lehet dolgozni.


A megerősítések fontosak lehetnek (legjobb a hangosan kimondott!), de ha a tudatalattid nem hiszi el, akkor nehéz dolgod lesz. Ajánlott olvasmány ehhez Ester és Jerry Hicks (valójában Abraham) könyvei a tudatos teremtésről. A Youtube-on is van jópár videójuk.

Vágyaidon érdemes dolgozni a ThetaHealing technikával is:

  1. mi lehet a legjobb és mi a legrosszabb, ha megtörténik az, amit szeretnél,
  2. mi lehet a legjobb és mi a legrosszabb, ha NEM TÖRTÉNIK MEG.


Gondold át például, hogy az ismerőseid/szeretteid/barátaid/Isten közül ki az, aki örülne/nem örülne neki szerinted.

Sok minden állhat a vágyaid útjába:

  • a Lelked / Felsőbb Éned szándéka,
  • előző életek hitei/tapasztalatai/kötései (eskük, ígéretek, fogadalmak),
  • a vér szerinti felmenőid hitei/tapasztalatai/kötései.
  • türelmetlenség :-)


Az ismétléses megerősítések szuperek. De ha nem vagy nehezen hiszed el, hogy megtörténhet, amit kérsz, úgy érezheted, hogy hülyeségeket/hazugságokat mondasz. Javaslom, hogy megerősítéses hanganyagokat hallgass ALVÁS KÖZBEN. Ilyenkor a tudatos elme elcsendesedik, a programozás sokkal hatásosabb lehet.

Az érzések legalább annyira fontosak a teremtésben, mint a gondolatok. Valójában sokkal inkább az érzések határozzák meg a gondolatainkat, mint fordítva. Ezért ha rossz érzésed van egy vágyaddal kapcsolatban, menj bele! Nézd meg, hogy mi okozhatja. Persze sokkal jobb, ha ez Theta állapotban történik, úgy sokkal mélyebbre tudsz menni.


ThetaHealing Gödöllő, Aszód Szada Veresegyház Kartal, Vácrátót, Valkó Vácszentlászló Zsámbok Isaszeg Pécel


vissza

Foglalj időpontot:

Vélemények

"Köszönöm a tegnapi találkozást. Csendességre ébredtem, nyugalomra. Megfizethetetlen. :-)"

Sverteczki Zsuzsanna

"Munkahelyemen évek óta hatalmas szellemi terhelést kapok, s ehhez társult 4.5 éve otthon az édesanyám betegsége okozta stressz és érzelmi megterhelés, ősszel már aludni sem tudtam, altató pedig nem segített a pihenésben. Úgy éreztem az agyam hagy cserben, mivel szellemi munkát végzek, "belőle élek" ez nagyon megijesztett. Nem tudtam gyorsan információkat nyerni dokumentumokból, mindent elfelejtettem, egyre türelmetlenebb voltam mindenkivel...attól féltem, hogy valami hatalmas hibát fogok elkövetni. 3 kezelés után sokat javult a helyzet, ismét képes vagyok a régi hatékonysággal végezni a munkámat, türelmesebb vagyok, eszembe jutnak a nevek, nem hagyok el mindent... Szóval lelkesen jövök töltődni :-) Köszönöm:"

Bea (48), Reiki kezelésen vett részt

"Kedves József, november elején jártam Nálad konzultáción. Általánosságban elmondhatom, hogy a közérzetem sokkal jobb. Nem agyalok annyit a hogyan oldjam meg a dolgokat gondolatokon. Igyekeztem nyitottan várni az impulzusokat. Nagy meglepetések és felismerések értek. Főleg nem várt helyekről. Ezek épp ahogyan kértük, főként megértések voltak és jönnek is sorban. Ezek után fel tudok állítani új terveket, új alapokra helyezve. Persze újabb kérdések és akadályok is felvetődtek. Nagyon köszönöm a segítséged és a hozzáállásod!"

B.

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.

"Nagyon kedves szimpatikus segítőkész. Nekem mint a többi embernek nagyon sok elfojtott problémám van. Elkezdtük ezeket feloldani. Nagyon örülök, hogy őt választottam. Nektek is ajánlom."

Barta Dóra