Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

ThetaHealing kezelések 100% Elégedettségi Garanciával!

2017.12.30.

Mostantól 100% Elégedettségi Garanciát biztosítok Neked. Ez azt jelenti, hogy ha a kezelés végén úgy érzed, felesleges volt eljönnöd, akkor nem kérek Tőled egy forintot sem. Vagyis ajándékba adom :-)

Azt szeretném, hogy ne félj attól, hogy elpazarolsz 9900 Ft-ot.

"Nem fogok bolondot csinálni magamból, ha elmegyek egy ilyen kezelésre?" Garantálom, hogy nem, olvasd csak végig az oldalamon található véleményeket. Mindegyik eredeti, persze csak az íróik által engedélyezett névvel feltűntetve. 

"Mi van, ha úgy érzem a végén, hogy kár volt eljönnöm?" Akkor nem fizetsz a kezelésért. Megköszönöm, hogy adtál egy esélyt és kipróbáltad.


Miért jó ez Neked?

Tapasztaltam, hogy a ThetaHealing kezelések alapvető változást hozhatnak az emberek életébe. Te viszont, mivel még nem próbáltad a Thetát, valószínűleg bizonytalan lehetsz. Az energiagyógyászat elég megfoghatatlan dolog, hülyét csinálni meg senki nem szeret magából. Így viszont megér egy próbát. Mert mi van, ha tényleg működik? ;-)

És hogy miért jó ez nekem, a konzulensnek?
Köszönöm a pénzt, amit a kezelésért adsz, de alapvetően nem ezért csinálom. Szeretem a ThetaHealing módszert. Nagyon szeretek tanúja lenni annak a folyamatnak, ahogy megváltozik az emberek élete. Ráadásul minden kezelés megváltoztat engem is :-) Minden tapasztalattal Te is és én is többé válunk. Majd meglátod :-) Várlak szeretettel!


ThetaHealing Budapest Gödöllő Isaszeg Szada Iklad Erdőkertes Vác Kerepes Aszód Kistarcsa Valkó Hatvan Veresegyház


vissza

Foglalj időpontot:

Vélemények

"Kedves József, november elején jártam Nálad konzultáción. Általánosságban elmondhatom, hogy a közérzetem sokkal jobb. Nem agyalok annyit a hogyan oldjam meg a dolgokat gondolatokon. Igyekeztem nyitottan várni az impulzusokat. Nagy meglepetések és felismerések értek. Főleg nem várt helyekről. Ezek épp ahogyan kértük, főként megértések voltak és jönnek is sorban. Ezek után fel tudok állítani új terveket, új alapokra helyezve. Persze újabb kérdések és akadályok is felvetődtek. Nagyon köszönöm a segítséged és a hozzáállásod!"

B.

"Munkahelyemen évek óta hatalmas szellemi terhelést kapok, s ehhez társult 4.5 éve otthon az édesanyám betegsége okozta stressz és érzelmi megterhelés, ősszel már aludni sem tudtam, altató pedig nem segített a pihenésben. Úgy éreztem az agyam hagy cserben, mivel szellemi munkát végzek, "belőle élek" ez nagyon megijesztett. Nem tudtam gyorsan információkat nyerni dokumentumokból, mindent elfelejtettem, egyre türelmetlenebb voltam mindenkivel...attól féltem, hogy valami hatalmas hibát fogok elkövetni. 3 kezelés után sokat javult a helyzet, ismét képes vagyok a régi hatékonysággal végezni a munkámat, türelmesebb vagyok, eszembe jutnak a nevek, nem hagyok el mindent... Szóval lelkesen jövök töltődni :-) Köszönöm:"

Bea (48), Reiki kezelésen vett részt

"Nagyon szeretek thétázni, de van, amikor nem tudok elég mélyre menni, és nem jön a sugallat. Ekkor Józsi szokott nekem segíteni, mert valahogy mindig rátapint azokra a pontokra, ahol a blokk keletkezett. Utána mindig úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, és mintha szárnyalnék, és ez hatással van a környezetemre is."

 Feldmayer Jolán

"József segítségével próbáltam ki először a Theta Healing módszert. Nagyon sokat adott az, ahogy a kérdései által lépésről-lépésre rávilágított azokra a "problémáimra", feladataimra, amikre magamtól nem mertem volna ránézni. Vagy éppen a komfortzónám elhagyása miatt kényelmesebb lett volna nem foglalkoznom velük. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam ezeket!"

 E

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.