ThetaHealing kezelések 100% Elégedettségi Garanciával!

2017.12.30.

Mostantól 100% Elégedettségi Garanciát biztosítok Neked. Ez azt jelenti, hogy ha a kezelés végén úgy érzed, felesleges volt eljönnöd, akkor nem kérek Tőled egy forintot sem. Vagyis ajándékba adom :-)

Azt szeretném, hogy ne félj attól, hogy elpazarolsz 9900 Ft-ot.

"Nem fogok bolondot csinálni magamból, ha elmegyek egy ilyen kezelésre?" Garantálom, hogy nem, olvasd csak végig az oldalamon található véleményeket. Mindegyik eredeti, persze csak az íróik által engedélyezett névvel feltűntetve. 

"Mi van, ha úgy érzem a végén, hogy kár volt eljönnöm?" Akkor nem fizetsz a kezelésért. Megköszönöm, hogy adtál egy esélyt és kipróbáltad.


Miért jó ez Neked?

Tapasztaltam, hogy a ThetaHealing kezelések alapvető változást hozhatnak az emberek életébe. Te viszont, mivel még nem próbáltad a Thetát, valószínűleg bizonytalan lehetsz. Az energiagyógyászat elég megfoghatatlan dolog, hülyét csinálni meg senki nem szeret magából. Így viszont megér egy próbát. Mert mi van, ha tényleg működik? ;-)

És hogy miért jó ez nekem, a konzulensnek?
Köszönöm a pénzt, amit a kezelésért adsz, de alapvetően nem ezért csinálom. Szeretem a ThetaHealing módszert. Nagyon szeretek tanúja lenni annak a folyamatnak, ahogy megváltozik az emberek élete. Ráadásul minden kezelés megváltoztat engem is :-) Minden tapasztalattal Te is és én is többé válunk. Majd meglátod :-) Várlak szeretettel!


ThetaHealing Budapest Gödöllő Isaszeg Szada Iklad Erdőkertes Vác Kerepes Aszód Kistarcsa Valkó Hatvan Veresegyház


vissza