Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

Mi állhat a pókiszony, más néven arachnofóbia hátterében?

2018.01.20.

Legszívesebben családi házadból egy toronyház tetejére költöznél a pókok elől? Miért rettegnek egyesek annyira tőlük, hogy akár pánikrohamot is kaphatnak?

A pókiszony az egyik legelterjedtebb fóbia véleményem szerint. Ezért teljesen természetesnek tűnhet, hogy valaki viszolyog ezektől a nyolclábúaktól. Aki igazi különc akar lenni, madárpókot tart otthon, sokak megdöbbenésére.

Ránéztem a témára thetában és az alábbi gondolatok jöttek:

  • a pókok ridegek, földöntúliak, embertelenek,
  • gúzsba kötik, tehetetlenségre kényszerítik az áldozataikat.
  • a trópusok hemzsegnek az élet veszélyes formáitól,
  • a téli fagyott táj megvéd az ilyenektől.


Ezen gondolatok bármelyike beindíthat egy olyan logikai láncolatot, amelyek végül pókiszonyként jelennek meg valaki számára.
Azonban lehet az egész mögött egy sokkal egyszerűbb ok is: egy személyes rossz tapasztalat - akár ebben az életben, akár egy előzőben...

A ThetaHealing kezelésnek nem az a célja, hogy Te is madárpókot tarts az otthonodban. Nem lesz póksimogató sem a konzultáció végén! Nem kell szeretned sem őket.
Egyszerűen csak elmúlik valami, ami eddig megnehezítette az életedet. A pókok pedig Számodra is azzá válhatnak, amik valójában: a természet szerves részeivé.

Fóbiák, arachnofobia, pánikroham, pánikbetegség lelki okainak kezelése ThetaHealing konzultáción Gödöllőn, Budapest, Aszód Szada Veresegyház Kartal, Vácrátót, Valkó Vácszentlászló Zsámbok Isaszeg Pécel, Kistarcsa, Kerepes, vélemény

vissza

Foglalj időpontot:

Benkó József

Telefon: 06 (20) 367-4274

E-mail: thetagodollo@gmail.com

Messenger: Kattints ide!

Helyszín: 2100 Gödöllő, Petőfi Sándor tér 11. A/7. (Kristóf Udvar, Beauty-Full Sziget)

A bejárat az udvarban található!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Vélemények

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.

"Köszönöm a tegnapi találkozást. Csendességre ébredtem, nyugalomra. Megfizethetetlen. :-)"

Sverteczki Zsuzsanna

"Nagyon szeretem Józsival az ásásokat. Mindig biztos kezekben érzem magam. Eddig, amire ástunk, abban elindultak a változások. Szeretem az alázatát, nyitottságát és azt, hogy állandóan tanul és képzi magát."

 Barbi

"Nagyon szeretek thétázni, de van, amikor nem tudok elég mélyre menni, és nem jön a sugallat. Ekkor Józsi szokott nekem segíteni, mert valahogy mindig rátapint azokra a pontokra, ahol a blokk keletkezett. Utána mindig úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, és mintha szárnyalnék, és ez hatással van a környezetemre is."

 Feldmayer Jolán

"Kedves József, november elején jártam Nálad konzultáción. Általánosságban elmondhatom, hogy a közérzetem sokkal jobb. Nem agyalok annyit a hogyan oldjam meg a dolgokat gondolatokon. Igyekeztem nyitottan várni az impulzusokat. Nagy meglepetések és felismerések értek. Főleg nem várt helyekről. Ezek épp ahogyan kértük, főként megértések voltak és jönnek is sorban. Ezek után fel tudok állítani új terveket, új alapokra helyezve. Persze újabb kérdések és akadályok is felvetődtek. Nagyon köszönöm a segítséged és a hozzáállásod!"

B.