Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

Mi állhat a pókiszony, más néven arachnofóbia hátterében?

2018.01.20.

Legszívesebben családi házadból egy toronyház tetejére költöznél a pókok elől? Miért rettegnek egyesek annyira tőlük, hogy akár pánikrohamot is kaphatnak?

A pókiszony az egyik legelterjedtebb fóbia véleményem szerint. Ezért teljesen természetesnek tűnhet, hogy valaki viszolyog ezektől a nyolclábúaktól. Aki igazi különc akar lenni, madárpókot tart otthon, sokak megdöbbenésére.

Ránéztem a témára thetában és az alábbi gondolatok jöttek:

  • a pókok ridegek, földöntúliak, embertelenek,
  • gúzsba kötik, tehetetlenségre kényszerítik az áldozataikat.
  • a trópusok hemzsegnek az élet veszélyes formáitól,
  • a téli fagyott táj megvéd az ilyenektől.


Ezen gondolatok bármelyike beindíthat egy olyan logikai láncolatot, amelyek végül pókiszonyként jelennek meg valaki számára.
Azonban lehet az egész mögött egy sokkal egyszerűbb ok is: egy személyes rossz tapasztalat - akár ebben az életben, akár egy előzőben...

A ThetaHealing kezelésnek nem az a célja, hogy Te is madárpókot tarts az otthonodban. Nem lesz póksimogató sem a konzultáció végén! Nem kell szeretned sem őket.
Egyszerűen csak elmúlik valami, ami eddig megnehezítette az életedet. A pókok pedig Számodra is azzá válhatnak, amik valójában: a természet szerves részeivé.

Fóbiák, arachnofobia, pánikroham, pánikbetegség lelki okainak kezelése ThetaHealing konzultáción Gödöllőn, Budapest, Aszód Szada Veresegyház Kartal, Vácrátót, Valkó Vácszentlászló Zsámbok Isaszeg Pécel, Kistarcsa, Kerepes, vélemény

vissza

Foglalj időpontot:

Vélemények

"József segítségével próbáltam ki először a Theta Healing módszert. Nagyon sokat adott az, ahogy a kérdései által lépésről-lépésre rávilágított azokra a "problémáimra", feladataimra, amikre magamtól nem mertem volna ránézni. Vagy éppen a komfortzónám elhagyása miatt kényelmesebb lett volna nem foglalkoznom velük. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam ezeket!"

 E

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.

"Munkahelyemen évek óta hatalmas szellemi terhelést kapok, s ehhez társult 4.5 éve otthon az édesanyám betegsége okozta stressz és érzelmi megterhelés, ősszel már aludni sem tudtam, altató pedig nem segített a pihenésben. Úgy éreztem az agyam hagy cserben, mivel szellemi munkát végzek, "belőle élek" ez nagyon megijesztett. Nem tudtam gyorsan információkat nyerni dokumentumokból, mindent elfelejtettem, egyre türelmetlenebb voltam mindenkivel...attól féltem, hogy valami hatalmas hibát fogok elkövetni. 3 kezelés után sokat javult a helyzet, ismét képes vagyok a régi hatékonysággal végezni a munkámat, türelmesebb vagyok, eszembe jutnak a nevek, nem hagyok el mindent... Szóval lelkesen jövök töltődni :-) Köszönöm:"

Bea (48), Reiki kezelésen vett részt

"Nagyon szeretem Józsival az ásásokat. Mindig biztos kezekben érzem magam. Eddig, amire ástunk, abban elindultak a változások. Szeretem az alázatát, nyitottságát és azt, hogy állandóan tanul és képzi magát."

 Barbi

"Nagyon szeretek thétázni, de van, amikor nem tudok elég mélyre menni, és nem jön a sugallat. Ekkor Józsi szokott nekem segíteni, mert valahogy mindig rátapint azokra a pontokra, ahol a blokk keletkezett. Utána mindig úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, és mintha szárnyalnék, és ez hatással van a környezetemre is."

 Feldmayer Jolán