Mi állhat a pókiszony, más néven arachnofóbia hátterében?

2018.01.20.

Legszívesebben családi házadból egy toronyház tetejére költöznél a pókok elől? Miért rettegnek egyesek annyira tőlük, hogy akár pánikrohamot is kaphatnak?

A pókiszony az egyik legelterjedtebb fóbia véleményem szerint. Ezért teljesen természetesnek tűnhet, hogy valaki viszolyog ezektől a nyolclábúaktól. Aki igazi különc akar lenni, madárpókot tart otthon, sokak megdöbbenésére.

Ránéztem a témára thetában és az alábbi gondolatok jöttek:

  • a pókok ridegek, földöntúliak, embertelenek,
  • gúzsba kötik, tehetetlenségre kényszerítik az áldozataikat.
  • a trópusok hemzsegnek az élet veszélyes formáitól,
  • a téli fagyott táj megvéd az ilyenektől.


Ezen gondolatok bármelyike beindíthat egy olyan logikai láncolatot, amelyek végül pókiszonyként jelennek meg valaki számára.
Azonban lehet az egész mögött egy sokkal egyszerűbb ok is: egy személyes rossz tapasztalat - akár ebben az életben, akár egy előzőben...

A ThetaHealing kezelésnek nem az a célja, hogy Te is madárpókot tarts az otthonodban. Nem lesz póksimogató sem a konzultáció végén! Nem kell szeretned sem őket.
Egyszerűen csak elmúlik valami, ami eddig megnehezítette az életedet. A pókok pedig Számodra is azzá válhatnak, amik valójában: a természet szerves részeivé.

Fóbiák, arachnofobia, pánikroham, pánikbetegség lelki okainak kezelése ThetaHealing konzultáción Gödöllőn, Budapest, Aszód Szada Veresegyház Kartal, Vácrátót, Valkó Vácszentlászló Zsámbok Isaszeg Pécel, Kistarcsa, Kerepes, vélemény

vissza