Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

Karmaoldási gyakorlat - de csak óvatosan!

2018.03.24.

FONTOS! MIELŐTT MEGCSINÁLOD, OLVASD EL A CIKKET! LEHETNEK UGYANIS MELLÉKHATÁSOK!

A karmáról valószínűleg hallottál már. Egyfajta befejezetlen energiát jelent:
Például megbánt valaki. Te pedig visszabántod őt. Ez így igazságosnak hangzik, ugye?
Bonyolítsuk meg egy picit a sztorit: a két esemény (bántás és visszabántás) között eltelhet akár többszáz év is...

Éljük az életünket aztán történik velünk valami nagyon kellemetlen. Egy szerettünk, egy barátunk, egy ellenségünk tesz valamit, amitől nagyon megbántva érezzük magunkat. Igazságtalanság történt velünk, gondoljuk. Aztán amint lehetőségünk van, esetleg meg is bosszuljuk az esetet.
Mi is történt? Folytattunk egy fájdalmas adok-kapok játékot, amelynek a neve: KARMA.


A karmikus energiát évezredeken át tartottuk fent. Bántottunk másokat és ők pedig minket.

A mostani új energiákban azonban lehetőség nyílik arra, hogy az életeinken át felhalmozott karmát elengedjük. Kitörlődhet az Akasa-krónikánkból (ez életeink feljegyzése, egyfajta összegzésünk). Kryon, az angyali entitás szerint csak annyit kell tennünk, hogy ezt hangosan kijelentjük.

FONTOS: Akivel eddig a karmikus adok-kapok játékot folytattuk, ezután nem biztos, hogy tovább játszik majd velünk!! Emiatt változások jöhetnek az emberi kapcsolatainkban!

Ha elhatároztad, hogy elengeded a karmád és készen állsz, akkor mondd ki hangosan:

"Kedves Felsőbb-Énem! Kedves Test, amiben vagyok! Minden sejtem! EZENNEL ELDOBOM A KARMÁMAT."

Ilyen egyszerű. Persze nem volt ez mindig így...

Az erről szóló Kryon-közvetítést ITT olvashatjátok.

Karmaoldási gyakorlat, ThetaHealing Gödöllő Pest megye, Budapest Pécel

vissza

Foglalj időpontot:

Vélemények

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.

"Nagyon kedves szimpatikus segítőkész. Nekem mint a többi embernek nagyon sok elfojtott problémám van. Elkezdtük ezeket feloldani. Nagyon örülök, hogy őt választottam. Nektek is ajánlom."

Barta Dóra

"Kedves József, november elején jártam Nálad konzultáción. Általánosságban elmondhatom, hogy a közérzetem sokkal jobb. Nem agyalok annyit a hogyan oldjam meg a dolgokat gondolatokon. Igyekeztem nyitottan várni az impulzusokat. Nagy meglepetések és felismerések értek. Főleg nem várt helyekről. Ezek épp ahogyan kértük, főként megértések voltak és jönnek is sorban. Ezek után fel tudok állítani új terveket, új alapokra helyezve. Persze újabb kérdések és akadályok is felvetődtek. Nagyon köszönöm a segítséged és a hozzáállásod!"

B.

"József segítségével próbáltam ki először a Theta Healing módszert. Nagyon sokat adott az, ahogy a kérdései által lépésről-lépésre rávilágított azokra a "problémáimra", feladataimra, amikre magamtól nem mertem volna ránézni. Vagy éppen a komfortzónám elhagyása miatt kényelmesebb lett volna nem foglalkoznom velük. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam ezeket!"

 E

"Nagyon szeretek thétázni, de van, amikor nem tudok elég mélyre menni, és nem jön a sugallat. Ekkor Józsi szokott nekem segíteni, mert valahogy mindig rátapint azokra a pontokra, ahol a blokk keletkezett. Utána mindig úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, és mintha szárnyalnék, és ez hatással van a környezetemre is."

 Feldmayer Jolán