Depresszió kezelése ThetaHealing módszerrel

2018.11.17.

Sokan jönnek hozzám kezelésre azzal, hogy hiába szednek antidepresszánst, a tüneteik eddig megmaradtak.

Bár az antidepresszáns tabletták felírása döbbenetes mértékeket ölt, mégsem oldják meg vele a páciensek valódi problémáit. A súlyos pszichés tüneteket természetesen sürgősen kezelni kell. De ezután a kiváltó lelki okok feltérképezése és kezelése kell hogy következzen. Mert ezekben az esetekben még inkább igaznak tartom azt, hogy a lelki okok okozzák a testi tüneteket.

Egy fiatal pszichológus hallgatótól hallottam, hogy a kezelésre szoruló gyermekek ellátására fejenként 10 perc jut. A ThetaHealinget egy csodálatos módszernek tartom, ezért is kezelek vele, de 10 perc még ezzel a technikával sem elég semmire.
Fontos, hogy a kezelés mellett legyen elég idő a megérkezésre, az ellazulásra is. Egy alkalom általában egy-másfél órás, de 2,5 órát mindenki számára fenntartok egy-egy alkalommal, ha szüksége lenne rá.

Mindenki egyedi, a problémák is egyediek, nem lehet általánosítani. Ebből következik, hogy a depressziót is sok minden okozhatja. A hormonrendszer egyensúlyi állapotának felborulása a tünet, amely a kedélyváltozást eredményezheti. A valódi okokat az egyéni kezelés során keressük meg.

Erre pedig szükség is van, mert az antidepresszánsok hosszú távú szedése többet árthat, mint használ. Az erről szóló cikket ide kattintva olvashatjátok.


Ha úgy érzed, hogy ez a cikk Neked szól, várlak szeretettel egy négyszemközti konzultációra, kockázatmentes elégedettségi garanciával:Depresszió kezelése antidepresszánsok nélkül, ThetaHealing technikával, hitrendszer oldása - Gödöllő Budapest, Vác, Aszód, Isaszeg, Tura, Erdőkertes

vissza