Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

A szenvedő gyermekből lehet-e boldog felnőtt?

2017.12.08.

A gyermekkor traumái nem tűnnek el nyomtalanul az évek múlásával. A tudatalattiban maradnak, mint egy naplóbejegyzés: "Engem senki sem szeret".

Mi az oka annak, hogy ennyien nyúlnak az italhoz? A hivatalos statisztika 475 ezerre becsüli a magyar alkoholisták számát. A helyzet Európa többi országában is hasonló. Nálunk a drogfogyasztás talán kevesebb embert érint, mint külföldön, de ez inkább a beszerzés nehézségei miatt alakulhat így.

Máté Gábor, Kanadában élő orvos több évtizede kutatja a függőségeket. Állítása szerint még nem találkozott olyan heroin függő nővel, akit gyermekkorában ne molesztáltak volna.

De mit tudnak nyújtani ezek a szerek? Felejtést. Egy rövid időre megszabadítanak a kínzó érzésektől. Aztán amikor azok újból előtörnek, egy újabb adag talán majd megoldja a problémát... De nem fogja, nem tudja megoldani.

A traumákkal előbb-utóbb foglalkozni kell. Eljön az ideje, amikor elég erősnek érzi magát valaki, hogy a tagadás helyett a szembenézést válassza. Hogy leszámolhasson a múltjáből eredő, az álmait kísértő démonokkal. Amikor ezt eldönti, megengedi magának a gyógyulást.

Nem biztos, hogy ez könnyek nélkül menni fog. De ha dolgozunk a korai éveken, új valóságot tudunk teremteni.

Ha érintettnek érzed magad, várlak szeretettel egy négyszemközti kezelésre. Addig is ajánlom elolvasásra ezt a Máté Gábor függőség kutatóval készült riportot:
http://www.ng.hu/Tudomany/2017/12/02/A-boldogsag-ara


vissza

Foglalj időpontot:

Vélemények

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.

"Nagyon szeretek thétázni, de van, amikor nem tudok elég mélyre menni, és nem jön a sugallat. Ekkor Józsi szokott nekem segíteni, mert valahogy mindig rátapint azokra a pontokra, ahol a blokk keletkezett. Utána mindig úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, és mintha szárnyalnék, és ez hatással van a környezetemre is."

 Feldmayer Jolán

"Kedves József, november elején jártam Nálad konzultáción. Általánosságban elmondhatom, hogy a közérzetem sokkal jobb. Nem agyalok annyit a hogyan oldjam meg a dolgokat gondolatokon. Igyekeztem nyitottan várni az impulzusokat. Nagy meglepetések és felismerések értek. Főleg nem várt helyekről. Ezek épp ahogyan kértük, főként megértések voltak és jönnek is sorban. Ezek után fel tudok állítani új terveket, új alapokra helyezve. Persze újabb kérdések és akadályok is felvetődtek. Nagyon köszönöm a segítséged és a hozzáállásod!"

B.

"Nagyon kedves szimpatikus segítőkész. Nekem mint a többi embernek nagyon sok elfojtott problémám van. Elkezdtük ezeket feloldani. Nagyon örülök, hogy őt választottam. Nektek is ajánlom."

Barta Dóra

"Nagyon szeretem Józsival az ásásokat. Mindig biztos kezekben érzem magam. Eddig, amire ástunk, abban elindultak a változások. Szeretem az alázatát, nyitottságát és azt, hogy állandóan tanul és képzi magát."

 Barbi