Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

A megerősítéseket HANGOSAN mondd ki!

2018.02.28.

A mostani energiák nagyon támogatják az így kimondott szándékot. A kezelések alatt is ezért kérem, hogy így válaszoljatok.

Arra kérlek, hogy figyeld magad: mit mondasz ki hangosan, amikor magadról beszélsz? Ugyanis nem a pozitív megerősítéseknek van megvalósító ereje, hanem a gondolataidnak és a SZAVAIDNAK.

A panaszkodást hagyományosan magyar szokásnak tartjuk, de inkább hagyd másra! Hallottál már két öreg embert versenyezni, hogy ki szed több gyógyszert vagy melyikük a betegebb? Szerinted melyikük nyer? Sejtheted a választ: mindkettő veszít, mert maga ellen dolgozik...

Mi lenne, ha helyette ezt mondanánk ki hangosan: "Engedélyt adok a gyógyulásomra! A nagyszerűségemet az egészségemmel együtt megérdemlem!"

Úgy legyen! :-)

Megkérhetem a Teremtőt, hogy tanítsa meg Neked, hogy mutassa meg a legjobb úton-módon, hogy nagyszerű ember vagy? Mondj IGEN-t és megy az Energia! Köszönöm! <3ThetaHealing Gödöllő megerősítés Dunakeszi Aszód Veresegyház Kistarcsa Budapest Hatvan és Tura

vissza

Foglalj időpontot:

Vélemények

"Munkahelyemen évek óta hatalmas szellemi terhelést kapok, s ehhez társult 4.5 éve otthon az édesanyám betegsége okozta stressz és érzelmi megterhelés, ősszel már aludni sem tudtam, altató pedig nem segített a pihenésben. Úgy éreztem az agyam hagy cserben, mivel szellemi munkát végzek, "belőle élek" ez nagyon megijesztett. Nem tudtam gyorsan információkat nyerni dokumentumokból, mindent elfelejtettem, egyre türelmetlenebb voltam mindenkivel...attól féltem, hogy valami hatalmas hibát fogok elkövetni. 3 kezelés után sokat javult a helyzet, ismét képes vagyok a régi hatékonysággal végezni a munkámat, türelmesebb vagyok, eszembe jutnak a nevek, nem hagyok el mindent... Szóval lelkesen jövök töltődni :-) Köszönöm:"

Bea (48), Reiki kezelésen vett részt

"Nagyon szeretem Józsival az ásásokat. Mindig biztos kezekben érzem magam. Eddig, amire ástunk, abban elindultak a változások. Szeretem az alázatát, nyitottságát és azt, hogy állandóan tanul és képzi magát."

 Barbi

"Köszönöm a tegnapi találkozást. Csendességre ébredtem, nyugalomra. Megfizethetetlen. :-)"

Sverteczki Zsuzsanna

"Kedves József, november elején jártam Nálad konzultáción. Általánosságban elmondhatom, hogy a közérzetem sokkal jobb. Nem agyalok annyit a hogyan oldjam meg a dolgokat gondolatokon. Igyekeztem nyitottan várni az impulzusokat. Nagy meglepetések és felismerések értek. Főleg nem várt helyekről. Ezek épp ahogyan kértük, főként megértések voltak és jönnek is sorban. Ezek után fel tudok állítani új terveket, új alapokra helyezve. Persze újabb kérdések és akadályok is felvetődtek. Nagyon köszönöm a segítséged és a hozzáállásod!"

B.

"József segítségével próbáltam ki először a Theta Healing módszert. Nagyon sokat adott az, ahogy a kérdései által lépésről-lépésre rávilágított azokra a "problémáimra", feladataimra, amikre magamtól nem mertem volna ránézni. Vagy éppen a komfortzónám elhagyása miatt kényelmesebb lett volna nem foglalkoznom velük. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam ezeket!"

 E