Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

A megerősítéseket HANGOSAN mondd ki!

2018.02.28.

A mostani energiák nagyon támogatják az így kimondott szándékot. A kezelések alatt is ezért kérem, hogy így válaszoljatok.

Arra kérlek, hogy figyeld magad: mit mondasz ki hangosan, amikor magadról beszélsz? Ugyanis nem a pozitív megerősítéseknek van megvalósító ereje, hanem a gondolataidnak és a SZAVAIDNAK.

A panaszkodást hagyományosan magyar szokásnak tartjuk, de inkább hagyd másra! Hallottál már két öreg embert versenyezni, hogy ki szed több gyógyszert vagy melyikük a betegebb? Szerinted melyikük nyer? Sejtheted a választ: mindkettő veszít, mert maga ellen dolgozik...

Mi lenne, ha helyette ezt mondanánk ki hangosan: "Engedélyt adok a gyógyulásomra! A nagyszerűségemet az egészségemmel együtt megérdemlem!"

Úgy legyen! :-)

Megkérhetem a Teremtőt, hogy tanítsa meg Neked, hogy mutassa meg a legjobb úton-módon, hogy nagyszerű ember vagy? Mondj IGEN-t és megy az Energia! Köszönöm! <3ThetaHealing Gödöllő megerősítés Dunakeszi Aszód Veresegyház Kistarcsa Budapest Hatvan és Tura

vissza

Foglalj időpontot:

Benkó József

Telefon: 06 (20) 367-4274

E-mail: thetagodollo@gmail.com

Messenger: Kattints ide!

Helyszín: 2100 Gödöllő, Petőfi Sándor tér 11. A/7. (Kristóf Udvar, Beauty-Full Sziget)

A bejárat az udvarban található!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Vélemények

"József segítségével próbáltam ki először a Theta Healing módszert. Nagyon sokat adott az, ahogy a kérdései által lépésről-lépésre rávilágított azokra a "problémáimra", feladataimra, amikre magamtól nem mertem volna ránézni. Vagy éppen a komfortzónám elhagyása miatt kényelmesebb lett volna nem foglalkoznom velük. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam ezeket!"

 E

"Nagyon kedves szimpatikus segítőkész. Nekem mint a többi embernek nagyon sok elfojtott problémám van. Elkezdtük ezeket feloldani. Nagyon örülök, hogy őt választottam. Nektek is ajánlom."

Barta Dóra

"Köszönöm a tegnapi találkozást. Csendességre ébredtem, nyugalomra. Megfizethetetlen. :-)"

Sverteczki Zsuzsanna

"Nagyon szeretem Józsival az ásásokat. Mindig biztos kezekben érzem magam. Eddig, amire ástunk, abban elindultak a változások. Szeretem az alázatát, nyitottságát és azt, hogy állandóan tanul és képzi magát."

 Barbi

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.