Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

A gondolataink erejéről

2017.11.27.

A képzelet és az érzelmek az energia legkoncentráltabb formái, amelyeket fizikai lényként birtokolsz. Minden erős érzelem sokkal több energiát hordoz magában, mint amennyi egy rakétának a Holdra repítéséhez szükséges.Ahogy ígértem, érkeznek a Seth-től és a Hathoroktól származó idézetek, amelyeket kiemelten fontosnak érzek. Érdemes elgondolkodni rajtuk, függetlenül attól, hogy mélyebben foglalkoztok-e a ThetaHealinggel vagy sem.
Lesznek közöttük ugyanis olyanok, amelyek sokakban meglévő, negatív hitrendszerekre fognak rámutatni. Ha érintettnek érzitek magatokat valamelyikben, vagy velük kapcsolatban felmerül Bennetek valami, jelezzétek! Igyekszem hozzájuk akkor betöltést készíteni! Persze a betöltések önmagukban többnyire csak sebtapaszok a Léleknek. Fontosak, de a kapcsolódó hitrendszereket érdemes alaposan megdolgozni. Jó önelemzést kívánok Mindenkinek! Kezdhetjük? :-)

"A képzelet és az érzelmek az energia legkoncentráltabb formái, amelyeket fizikai lényként birtokolsz. Minden erős érzelem sokkal több energiát hordoz magában, mint amennyi mondjuk egy rakétának a Holdra repítéséhez szükséges.
Az érzelmek azonban nem fizikai rakétát hajtanak, hanem gondolatokat küldenek a belső valóságból a nem fizikait a fizikaitól elválasztó gáton át az "objektív" világba - bizony mondom, nem csekélység, s újra meg újra megtörténik." - SETH

Mi az, aminek ilyen mennyiségű energiát juttattok az életetekben? Vajon pozitív vagy negatív?vissza

Foglalj időpontot:

Benkó József

Telefon: 06 (20) 367-4274

E-mail: thetagodollo@gmail.com

Messenger: Kattints ide!

Helyszín: 2100 Gödöllő, Petőfi Sándor tér 11. A/7. (Kristóf Udvar, Beauty-Full Sziget)

A bejárat az udvarban található!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Vélemények

"Nagyon szeretem Józsival az ásásokat. Mindig biztos kezekben érzem magam. Eddig, amire ástunk, abban elindultak a változások. Szeretem az alázatát, nyitottságát és azt, hogy állandóan tanul és képzi magát."

 Barbi

"Nagyon kedves szimpatikus segítőkész. Nekem mint a többi embernek nagyon sok elfojtott problémám van. Elkezdtük ezeket feloldani. Nagyon örülök, hogy őt választottam. Nektek is ajánlom."

Barta Dóra

"Kedves József, november elején jártam Nálad konzultáción. Általánosságban elmondhatom, hogy a közérzetem sokkal jobb. Nem agyalok annyit a hogyan oldjam meg a dolgokat gondolatokon. Igyekeztem nyitottan várni az impulzusokat. Nagy meglepetések és felismerések értek. Főleg nem várt helyekről. Ezek épp ahogyan kértük, főként megértések voltak és jönnek is sorban. Ezek után fel tudok állítani új terveket, új alapokra helyezve. Persze újabb kérdések és akadályok is felvetődtek. Nagyon köszönöm a segítséged és a hozzáállásod!"

B.

"József segítségével próbáltam ki először a Theta Healing módszert. Nagyon sokat adott az, ahogy a kérdései által lépésről-lépésre rávilágított azokra a "problémáimra", feladataimra, amikre magamtól nem mertem volna ránézni. Vagy éppen a komfortzónám elhagyása miatt kényelmesebb lett volna nem foglalkoznom velük. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam ezeket!"

 E

"Munkahelyemen évek óta hatalmas szellemi terhelést kapok, s ehhez társult 4.5 éve otthon az édesanyám betegsége okozta stressz és érzelmi megterhelés, ősszel már aludni sem tudtam, altató pedig nem segített a pihenésben. Úgy éreztem az agyam hagy cserben, mivel szellemi munkát végzek, "belőle élek" ez nagyon megijesztett. Nem tudtam gyorsan információkat nyerni dokumentumokból, mindent elfelejtettem, egyre türelmetlenebb voltam mindenkivel...attól féltem, hogy valami hatalmas hibát fogok elkövetni. 3 kezelés után sokat javult a helyzet, ismét képes vagyok a régi hatékonysággal végezni a munkámat, türelmesebb vagyok, eszembe jutnak a nevek, nem hagyok el mindent... Szóval lelkesen jövök töltődni :-) Köszönöm:"

Bea (48), Reiki kezelésen vett részt