A gondolataink erejéről

2017.11.27.

A képzelet és az érzelmek az energia legkoncentráltabb formái, amelyeket fizikai lényként birtokolsz. Minden erős érzelem sokkal több energiát hordoz magában, mint amennyi egy rakétának a Holdra repítéséhez szükséges.Ahogy ígértem, érkeznek a Seth-től és a Hathoroktól származó idézetek, amelyeket kiemelten fontosnak érzek. Érdemes elgondolkodni rajtuk, függetlenül attól, hogy mélyebben foglalkoztok-e a ThetaHealinggel vagy sem.
Lesznek közöttük ugyanis olyanok, amelyek sokakban meglévő, negatív hitrendszerekre fognak rámutatni. Ha érintettnek érzitek magatokat valamelyikben, vagy velük kapcsolatban felmerül Bennetek valami, jelezzétek! Igyekszem hozzájuk akkor betöltést készíteni! Persze a betöltések önmagukban többnyire csak sebtapaszok a Léleknek. Fontosak, de a kapcsolódó hitrendszereket érdemes alaposan megdolgozni. Jó önelemzést kívánok Mindenkinek! Kezdhetjük? :-)

"A képzelet és az érzelmek az energia legkoncentráltabb formái, amelyeket fizikai lényként birtokolsz. Minden erős érzelem sokkal több energiát hordoz magában, mint amennyi mondjuk egy rakétának a Holdra repítéséhez szükséges.
Az érzelmek azonban nem fizikai rakétát hajtanak, hanem gondolatokat küldenek a belső valóságból a nem fizikait a fizikaitól elválasztó gáton át az "objektív" világba - bizony mondom, nem csekélység, s újra meg újra megtörténik." - SETH

Mi az, aminek ilyen mennyiségű energiát juttattok az életetekben? Vajon pozitív vagy negatív?vissza