Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn

Theta Healing konzultáció, kezelés Gödöllőn

Betegségek lelki okainak oldása Theta Healing kezeléssel elégedettségi garanciával

Pszichoszomatikus tünetek, félelmek, fóbiák, önbizalomhiány, pánikroham és pánikbetegség, lelki traumák, depresszió kezelése theta agyhullámon


Kedves Gyógyulni Vágyó,


Engedd meg, hogy egy egyszerű példán keresztül mutassam meg Neked: a gondolataidnak hatalma van a tested felett. Ez pedig összefügg az egészségi állapotoddal:


Kérlek nézd meg ezt a tányért és a rajta lévő citromokat. Most csukd be a szemed és képzeld el, hogy beleharapsz az egyikbe! Milyen íze van?


ThetaHealing Gödöllő - Depresszió kezelése, pánikbetegség, pánikroham, önbizalomhiány, agorafóbia, stressz, derékfájás, betegségek lelki okainak oldása a meditációs kezelés során, Budapesten is


Ugye összefutott a nyál a szádban? DE EZ NEM CITROM. EZ EGY GONDOLAT VOLT, amelyre a tested egy konkrét fizikai reakciót adott. Kérlek, olvass tovább, mert szeretném, ha valami nagyon fontosat megértenél:


Milyen választ adhat az ember teste arra a gondolatra, hogy a világ egy kegyetlen, veszélyes hely? Hogy az életed egy hajszálon függ, Te pedig ki vagy szolgáltatva másoknak és a körülményeknek?


Ha veszélyben érzed magad, a tested így reagál a stresszre:


  • összeszorul a gyomrod -> ez hosszú távon emésztési problémákat okozhat,
  • kiélesednek az érzékeid, éberré válsz -> megjelenhet álmatlanság, kimerültség,
  • gondolataid a menekülésen vagy a lehetséges megoldásokon járnak (legkevésbé a párkapcsolaton) -> családi és szexuális problémák, pánikroham, pánikbetegség,
  • vészhelyzetben nincs szükség az immunrendszeredre sem -> fizikai szinten is megjelenik a betegség


DE EZ MEGVÁLTOZTATHATÓ!


Bebizonyítom Neked, hogy nem vagy a körülmények és mások áldozata. Másoknak már megtapasztalták ezt, olvasd csak el a Theta Healing kezelés utáni véleményeket a jobb oldalon.


A módszer, amivel dolgozok Theta Healing konzulensként, a ThetaHealing. Az oldalamon találhatsz róla részletes leírást. A lényeg, hogy segítek Neked megszabadulnod azoktól az érzésektől és gondolatoktól, amelyek megbetegítenek vagy akadályoznak céljaid elérésében.


A betegség és a félelmek helyett válaszd a testi és lelki egészséget! Emlékezz: a gondolataidnak hatalma van.


ThetaHealing meditációs kezelés konzultáció, vélemény Veresegyház Hatvan Isaszeg Kistarcsa Kerepes Aszód Gödöllő Budapest


A Theta Healing konzultáció díja 9900 Ft.


Megígérem Neked, hogy a Theta Healing kezelés végén elégedetten fogsz távozni!

Ellenkező esetben a kezelésed ingyen volt, ajándékba adom!

Nem kell magyarázkodnod: hálásan megköszönöm, hogy adtál egy esélyt és barátként távozol!


- Amit kockáztatsz: 2 órát az életedből.

- Amit nyerhetsz: egy új életet.


Segítek megszabadulnod azoktól a gondolatoktól, amelyek akadályoznak, megbetegítenek és félelmet okoznak:


KÉRDEZZ ÉS KÉRJ IDŐPONTOT MOST:

06 (20) 367-4274Foglalj időpontot:

Benkó József

Telefon: 06 (20) 367-4274

E-mail: thetagodollo@gmail.com

Helyszín: 2100 Gödöllő, Petőfi Sándor tér 11. A/7. (Kristóf Udvar, Beauty-Full Sziget)

A bejárat az udvarban található!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Vélemények

"Nagyon szeretek thétázni, de van, amikor nem tudok elég mélyre menni, és nem jön a sugallat. Ekkor Józsi szokott nekem segíteni, mert valahogy mindig rátapint azokra a pontokra, ahol a blokk keletkezett. Utána mindig úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, és mintha szárnyalnék, és ez hatással van a környezetemre is."

 Feldmayer Jolán

"Kedves József, november elején jártam Nálad konzultáción. Általánosságban elmondhatom, hogy a közérzetem sokkal jobb. Nem agyalok annyit a hogyan oldjam meg a dolgokat gondolatokon. Igyekeztem nyitottan várni az impulzusokat. Nagy meglepetések és felismerések értek. Főleg nem várt helyekről. Ezek épp ahogyan kértük, főként megértések voltak és jönnek is sorban. Ezek után fel tudok állítani új terveket, új alapokra helyezve. Persze újabb kérdések és akadályok is felvetődtek. Nagyon köszönöm a segítséged és a hozzáállásod!"

B.

"Nagyon szeretem Józsival az ásásokat. Mindig biztos kezekben érzem magam. Eddig, amire ástunk, abban elindultak a változások. Szeretem az alázatát, nyitottságát és azt, hogy állandóan tanul és képzi magát."

 Barbi

"Nagyon kedves szimpatikus segítőkész. Nekem mint a többi embernek nagyon sok elfojtott problémám van. Elkezdtük ezeket feloldani. Nagyon örülök, hogy őt választottam. Nektek is ajánlom."

Barta Dóra

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.