Theta Healing kezelés, konzultáció, Reiki kezelés Gödöllőn - ThetaHealing Gödöllő

Theta Healing konzultáció, kezelés Gödöllőn

KUTYÁUL ÉRZED MAGAD ÉS ELEGED VAN BELŐLE?

Betegségednek lelki okai vannak, melyeket oldani lehet. Szeretnéd visszanyerni az uralmat életed felett? Gyere el Te is egy kezelésemre! Betegségek lelki okait oldom 4 év tapasztalatával, elégedettségi garanciával Gödöllőn.

Próbáld ki a ThetaHealinget! Ennél könnyebben még nem gyógyultál!

 Fizikai és pszichoszomatikus tünetek, félelmek, fóbiák, önbizalomhiány, pánikroham és pánikbetegség, lelki traumák, depresszió kezelése ThetaHealing technikával.


Kedves Gyógyulni Vágyó,


A leges legfontosabb, amit most magadért megtehetsz, hogy továbbolvasol. Tudom, hogy drága az időd, de kérlek szándd rá, mert az egészséged és így az életed múlhat rajta.

Engedd meg, hogy egy egyszerű példán keresztül megvilágítsam Neked: a gondolataidnak hatalma van a tested felett. Ez pedig összefügg az egészségi állapotoddal:


Kérlek nézd meg ezt a tányért és a rajta lévő citromokat. Most csukd be a szemed és képzeld el, hogy beleharapsz az egyikbe! Milyen íze van? Savanyú?


ThetaHealing Gödöllő - Depresszió kezelése, pánikbetegség, pánikroham, önbizalomhiány, agorafóbia, stressz, derékfájás, betegségek lelki okainak oldása a meditációs kezelés során, Budapesten is


Ugye egy szempillantás alatt összefutott a nyál a szádban? DE EZ NEM CITROM. EZ EGY GONDOLAT VOLT, amelyre a tested egy konkrét fizikai reakciót adott. Kérlek, olvass tovább, mert szeretném, ha valami lényegbevágó dolgot megértenél:


Szerinted milyen választ adhat az emberi test arra a gondolatra, hogy a világ egy kegyetlen, veszélyes hely? Hogy az életed egy hajszálon függ, Te pedig ki vagy szolgáltatva másoknak és a kiszámíthatatlan körülményeknek?


Ha veszélyben érzed magad, a tested így reagál a stresszre:


  • nehéz összeszedetten gondolkodnod, lefagysz -> munkahelyi problémáid akadhatnak,
  • összeszorul a gyomrod -> ez hosszú távon emésztési nehézségeket eredményezhet,
  • kiélesednek az érzékeid, éberré válsz -> megjelenhet álmatlanság, kimerültség,
  • gondolataid a menekülésen vagy a lehetséges megoldások körül cikáznak (legkevésbé a párkapcsolaton) -> családi és szexuális problémák, pánikroham, pánikbetegség,
  • vészhelyzetben felesleges az immunrendszered -> fizikai szinten is megjelenik a betegség


DE EZ MEGVÁLTOZTATHATÓ!


Bebizonyítom Neked, hogy nem vagy a körülmények és mások áldozata. Mások már megtapasztalták ezt, olvasd csak el a Theta Healing kezeléseimen résztevők véleményeit ide kattintva.


A módszer, amivel konzulensként dolgozok, a ThetaHealing. Az oldalamon találhatsz róla részletes leírást.


Amit ajánlok Neked:
segítségemmel megszabadulsz azoktól az érzésektől és gondolatoktól, amelyek megbetegítenek vagy akadályoznak céljaid elérésében.

Nem csak lelki, hanem testi tünetek, fájdalmak is elmúltak már egyetlen kezeléstől.


A betegségek, félelmek és akadályok helyett válaszd a testi és lelki egészségedet! Emlékezz: a gondolataidnak hatalma van a tested felett.


ThetaHealing meditációs kezelés konzultáció, vélemény Veresegyház Hatvan Isaszeg Kistarcsa Kerepes Aszód Gödöllő Budapest


A Theta Healing konzultáció díja 9900 Ft.


Érthető, ha habozol, hogy ez a Te problémádra is beválhat-e. Mivel sokakkal ellentétben Te még nem ismered ezt a módszert, hadd segítsek döntened:

Megígérem Neked, hogy a Theta Healing kezelés végén elégedetten fogsz távozni!

Ellenkező esetben a kezelésed ingyen volt, ajándékba adom!

Nem kell magyarázkodnod: hálásan megköszönöm, hogy adtál egy esélyt és barátként távozol!


Őszintén: semmit nem kockáztatsz, ha most telefonálsz. De nyerhetsz magadnak egy ragyogó, új életet.


Ne mondj le az egészségedről, inkább szabadulj meg azoktól a gondolatoktól, amelyek akadályoznak és megbetegítenek:


KÉRJ IDŐPONTOT MOST:

06 (20) 367-4274Foglalj időpontot:

Benkó József

Telefon: 06 (20) 367-4274

E-mail: thetagodollo@gmail.com

Messenger: Kattints ide!

Helyszín: 2100 Gödöllő, Petőfi Sándor tér 11. A/7. (Kristóf Udvar, Beauty-Full Sziget)

A bejárat az udvarban található!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Vélemények

"Nagyon szeretem Józsival az ásásokat. Mindig biztos kezekben érzem magam. Eddig, amire ástunk, abban elindultak a változások. Szeretem az alázatát, nyitottságát és azt, hogy állandóan tanul és képzi magát."

 Barbi

"József segítségével próbáltam ki először a Theta Healing módszert. Nagyon sokat adott az, ahogy a kérdései által lépésről-lépésre rávilágított azokra a "problémáimra", feladataimra, amikre magamtól nem mertem volna ránézni. Vagy éppen a komfortzónám elhagyása miatt kényelmesebb lett volna nem foglalkoznom velük. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam ezeket!"

 E

"Köszönöm a tegnapi találkozást. Csendességre ébredtem, nyugalomra. Megfizethetetlen. :-)"

Sverteczki Zsuzsanna

"Nagyon szeretek thétázni, de van, amikor nem tudok elég mélyre menni, és nem jön a sugallat. Ekkor Józsi szokott nekem segíteni, mert valahogy mindig rátapint azokra a pontokra, ahol a blokk keletkezett. Utána mindig úgy érzem magam, mintha újjászülettem volna, és mintha szárnyalnék, és ez hatással van a környezetemre is."

 Feldmayer Jolán

"Hétfőn Józsi ásott nekem, mert néhány dologban állóvízben dagonyáztam pár hete. Azóta könnyeden kiléptem és megint megyek előre, mint a rakéta. Köszi Józsi!"

 K. A.